Probleme mari la CSA Steaua! Fotbaliștii sunt plătiți la zi, celelalte secții merg acasă cu… – Prosport

Probleme mari la CSA Steaua! Fotbaliștii sunt plătiți la zi, celelalte secții merg acasă cu…  Prosport

Головна » Probleme mari la CSA Steaua! Fotbaliștii sunt plătiți la zi, celelalte secții merg acasă cu… – Prosport

Probleme serioase la CSA Steaua, acolo unde sunt întârzieri mari în privința banilor, după cum a aflat ProSport.

Dacă fotbaliștii lui Daniel Oprița sunt cu banii la zi, boxul și alte secții ale roș-albaștrilor au ajuns la întârzierei de trei luni, spre disperarea sportivilor și antrenorilor, care se pregătesc de Sărbători.

În perioada 2-16 februarie 2022, CSA Steaua a vrut să facă și un cantonament extern în Antalya, Turcia. Din bugetul primei echipe a secției de fotbal a Armatei au fost alocați peste 40.000 de euro pentru cantonament, însă echipa n-a mai făcut deplasarea.

Probleme mari la CSA Steaua! Fotbalul, cu banii la zi, celelalte secții au întârzieri de trei luni

Nu este liniște la CSA Steaua! Dacă fotbalul o duce bine din punct de vedere financiar, deși n-are drept de promovare, celelalte secții ale clubului din Ghencea au ajuns la întârzieri de trei luni în privința banilor, din informațiile ProSport.

Fotbaliștii sunt privilegiați din acest punct de vedere. Elevii lui Daniel Oprița sunt cu banii la zi de Sărbători, spre deosebire de colegii lor, de la box, baschet, rugby sau handbal.

Utilitățile sunt însă plătite de cei de la CSA Steaua, care n-au datorii din acest punct de vedere.

CSA Steaua se poate trezi cu Ghenca! Marcel Ciolacu, comparație cu Lazio și AS Roma: „A venit timpul!”

În plus, cei de la CSA Steaua ar putea să se trezească cu FCSB în Ghencea, conform ultimelor informații: „Într-o țară în care oricum prea puțini copii fac sport, să blochezi accesul la infrastructura sportivă este un sabotaj la sănătatea cetățenilor noștri. Acesta este motivul pentru care am susținut proiectul prin care terenurile de sport din curtea școlii să poată fi folosite în afara orelor de program.

Și acesta este motivul pentru care am depus în proiectul de lege privind modificarea și completarea Legii educației fizice și sportului adoptat astăzi un amendament prin care să facilităm accesul tuturor celor care doresc la bazele sportive ale statului. Până acum, era practic imposibil din cauza birocrației ca cineva să aibă acces, contra cost desigur, la o bază sportivă.

Prioritatea este ca oricine face sport în mod organizat – copii, juniori, adulți, să poată folosi mai ușor o bază sportivă modernă.

Și da, mă bucur că această lege va pune punct și uneia dintre cele mai mari rivalități din fotbalul românesc.

Cred că a venit timpul ca și în România rivalitatea să fie înțeleasă doar în termeni sportivi, iar echipele să poată împărți fără probleme același stadion. Dacă au putut Roma și Lazio sau Inter cu Milan, sunt convins că vor putea și Steaua cu FCSB”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook despre legea adoptată.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *