România și-a aflat adversara din play-off-ul pentru Campionatul Mondial de handbal feminin din 2023! Când… – Prosport

România și-a aflat adversara din play-off-ul pentru Campionatul Mondial de handbal feminin din 2023! Când…  Prosport

Головна » România și-a aflat adversara din play-off-ul pentru Campionatul Mondial de handbal feminin din 2023! Când… – Prosport

România și-a aflat adversara din play-off-ul pentru Campionatul Mondial de handbal feminin din 2023: echipa noastră va întâlni Portugalia.

Învinsă într-un mod scandalos de Muntenegru, România a făcut parte din prima urnă valorică la tragere la sorţi, iar în cea de-a doua s-au aflat Cehia, Austria, Slovacia, Islanda, Turcia, Ucriana, Portugalia, Grecia, Italia şi Kosovo.

La tragerea la sorţi de sâmbătă, care a avut loc în continuarea conferinţei de presă de închidere a Campionatului European, a fost prezentată şi ediţia următoare, din 2024 (28 noiembrie -15 decembrie), care va avea loc în Ungaria, Austria şi Elveţia, în premieră cu 24 de echipe la turneul final, faţă de 16 până în prezent.

România – Portugalia, în play-off-ul pentru Campionatul Mondial de handbal feminin

După ce a ratat semifinalele la EHF Euro 2022, România va fi nevoită să elimine Portugalia pentru a ajunge la Campionatul Mondial de handbal feminin.

Programul complet al confruntărilor din play-off, în urma tragerii la sorţi de sâmbătă, este: Turcia – Serbia, România – Portugalia, Islanda – Ungaria, Polonia – Kosovo, Italia- Slovenia, Germania – Grecia, Elveţia – Cehia, Austria – Spania, Macedonia de Nord – Ucraina şi Slovacia – Croaţia.

Echipa noastră a fost la un pas să rateze acest play-off, în condițiile în care jucătoarele au avut în plan un protest inedit după arbitrajul scandalos din meciul cu Muntenegru. „Cei din conducere au spus că mai presus de amendă putem primi suspendare. Nu știu, echipa să nu mai joace un an sau ceva de genul, pentru că noi ne-am dorit foarte mult să ieșim cu acele tricouri. Să ne respecte munca, pentru că dacă e ceva ce nu suport în viața mea și în cariera mea e când decide altcineva pe munca mea”, a spus Cristina Neagu.

Meciurile din play-off-ul Campionatului Mondial vor avea loc pe 7-8 aprilie 2023 (turul), respectiv 11-12 aprilie (returul).

Câştigătoarele se vor califica la turneul final al Campionatului Mondial, care va avea loc între 30 noiembrie și 17 decembrie 2023, în Danemarca, Norvegia şi Suedia.

Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”. În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *