Simona Halep, ironizată și pusă sub presiune de jurnaliștii britanici în cazul de dopaj: „Și-a… – Prosport

Simona Halep, ironizată și pusă sub presiune de jurnaliștii britanici în cazul de dopaj: „Și-a…  Prosport

Головна » Simona Halep, ironizată și pusă sub presiune de jurnaliștii britanici în cazul de dopaj: „Și-a… – Prosport

Au trecut două luni de când Simona Halep (10 WTA) a fost informată de Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA) că a picat testul anti-doping de la US Open, iar jurnaliștii britanici pun presiune pe sportiva noastră.

Cu toate Simona Halep a aflat că a picat testul anti-doping încă de pe 7 octombrie, româncă luptă și acum pentru a-și demonstra nevinovăția!

Halep este în continuare suspendată provizoriu pentru dopaj, iar organizatorii de la Australian Open (16 – 29 ianuarie 2023) nu au acceptat-o pe eleva lui Patrick Mouratoglou pe tabloul principal. Astfel, ea va rata turneul de la Antipozi pentru prima oară în carieră.

Simona Halep, ironizată și pusă sub presiune de britanici în cazul de dopaj: „Și-a dovedit deja inocența?”

În condițiile în care Simonei Halep nu i-a fost ridicată suspendarea nici în luna decembrie 2022, jurnaliștii britanici o ironizează pe dubla campioană de Grand Slam: „Și-a dovedit deja inocența Simona Halep?”, a fost întrebarea jurnaliștilor care găzduiesc podcastul GMTA, însoțită de o imagine ironică.

Simona Halep este suspendată provizoriu pentru dopaj, iar sportiva noastră va apela la instanțele abilitate pentru a-și demonstra nevinovăția. Românca și avocații ei se vor prezenta în curând la tribunalul Sport Resolutions de la Londra, pentru a dovedi lipsa vinovăției.

Nu se mai opresc cazurile de dopaj

După ce  Simona Halep și spaniolul Fernando Verdasco au fost depistați pozitiv, un nou scandal de dopaj a izbucnit vineri în tenisul profesionist. Polonezul Kamil Majchrzak, ocupantul locului 77 mondial, a fost prins și el dopat! Acesta a picat nu mai puțin de trei teste anti-doping efectuate în perioada octombrie – noiembrie 2022.

Majchrzak suține că nu știe de unde a luat substanța interzisă și că este în stare de șoc, iar declarațiile polonezului i-au făcut pe fani să compare cazul său cu al lui Halep. Atunci când a fost depistată pozitiv cu roxadustat, românca a declarat că trăiește „cel mai mare șoc al vieții”.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul” presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *